טופס הגשת מועמדות לבית הספר

מועמד יקר,

בטרם כניסתך לטופס הגשת המועמדות יש לוודא כי ברשותך סרוקים המסמכים הבאים על גבי קובץ pdf או word:
1. טופס ויתור סודיות- חתום בידי ההורים (להורדת הטופס לחץ כאן).
2. אבחון- דידקטי/פסיכודידקטי/פסיכולוגי/נוירולוגי- במידה וקיים

בטופס הגשת המועמדות תידרש להזין פרטים אישיים ולבחור מגמה בעדיפות ראשונה ומגמה בעדיפות שניה.

▪️בחירת מועד לריאיון -📅 מיד בסיום מילוי טופס הגשת המועמדות , תופיע בפניך הודעה שהרישום בוצע, ויהיה עליך להיכנס לקישור נוסף שיפתח ובו תתבקש לבחור מועד לריאיון עבור המגמה (או שתי המגמות) אליה/ן בחרת להגיש מועמדותך.
שים לב: הראיונות יתקיימו ב 23/2/22

שים לב: לכל מגמה יש קישור נפרד.

• יש לתאם תור לריאיון למגמה/מגמות אותן בחרת בטופס הגשת המועמדות.
  • אין לתאם תור לריאיון ליותר מ-2 מגמות (במידה ויוזמן תורה ליותר מ-2 מגמות, כלל התורים יבוטלו).
  • בשם המרואיין יש לציין את שם התלמיד ולא שם ההורה.
  • הנך מתבקש לתאם תור לריאיון לכל מגמה במרווח של כ 10 דקות זה מזה.

~**ראיון לתלמידי יתר החטיבות (שאינם מביה"ס ארנס ובן צבי):
מועמדים אשר הגישו מועמדות למגמות העל אזוריות (ביוטכנולוגיה, הנדסת תוכנה, אלקטרוניקה-שוחרים) יקבלו זימון לראיון בזום באמצעות כתובת המייל שעודכנה באתר העיריה .~

עם בחירת המועד תישלח אליך הודעת SMS 📲 לאימות הנתונים שמילאת ובתום האימות תקבל הודעת SMS נוספת עם כל הפרטים הרלוונטיים + קישור לזום של הפגישה.

שים לב, את הטופס ניתן למלא פעם אחת בלבד, לכן חשוב להקפיד על מילוי הפרטים כנדרש.

* בכל בעיה טכנית ניתן לפנות במייל ל- amalb.rishum@gmail.com

למילוי טופס הגשת מועמדות לחץ כאן