רכז/ת השכבה

אספת הורים שכבת י'

הנחיות לכניסה ראשונית למשוב

שלום רב,

בית ספרנו משתמש בתוכנת המשו"ב – מיידיות, שקיפות ובקרה.

מטרת השימוש במערכת הממוחשבת משו"ב היא להגביר את השקיפות וההגינות מול התלמידים, התלמידות וההורים, והיא ביטוי לשימת דגש על אקלים בית ספרי של דיאלוג חיובי, מבוסס נתונים, שמאפשר שותפות לאחריות על התפקוד בבית הספר.

השימוש במשו"ב מאפשר נגישות למידע בזמן אמת, כדי לסייע בהערכה מעצבת, ושיפור במקום שנדרש. כל המידע נשמר במערכת ממוחשבת מתקדמת, המאובטחת על ידי סיסמאות והרשאות, כך שהמידע המוצג לצוות בית הספר מוגבל להגדרת התפקיד שלהם, כך שנשמרת הפרטיות ונמנעת חשיפת יתר.

חשוב לנו שתתעדכנו באופן שוטף במידע המוזן למשו"ב, ואשר בעזרתו ניתן לקבל תמונה עדכנית שתגביר את מידת הקשר בינינו להשגת המטרות המשותפות.

כניסה למשוב ניתן לעשות באמצעות כניסה לקישור: web.mashov.info/students, או הורדת האפליקציה (יישומון) "משוב לתלמידים" של Google Play או ב App store.

במעבר משנה לשנה רצוי לעדכן גירסה באפליקציה, כי לא תמיד יש עדכון אוטומטי

לתלמידים ותלמידות אפשרי להכנס למשוב עם סיסמת ההזדהות של משרד החינוך

הכניסה אפשרית רק עם שם משתמש וסיסמה. ניתן להכנס עם סיסמת ההזדהות של משרד החינוך או עם הסיסמה שתינתן ע"י המחנכת
שם המשתמש הוא מס' ת"ז אישית

לאבטחת מידע, בכניסה ראשונה יש להגדיר סיסמה. הסיסמה חייבת להיות בעלת שישה תווים – אותיות לועזיות ומספרים.

כמו כן, יש לרשום במסך "הגדרות" את כתובת דוא"ל האישית. כתובת דוא"ל זו חיונית במידה ותשכחו את הסיסמה ותרצו לשחזר אותה . כך תחסך מכם את התלות בצוות בית הספר לשחזור הסיסמה.

בברכה,

הנהלת בית הספר