מגמות ומסלולים

בבית ספר יש מקום לכל אחד. כל תלמיד יכול למצוא את מקומו במקצוע שהוא אוהב ולהשקיע בלימודים ברצון במגמה המתאימה לו.
בדף זה פרטנו עבורכם על כל מגמות בית הספר. אם יש לכם שאלות אתם מוזמנים ליצור איתנו קשר.

מגמות בית ספר

טכנולוגיה

• הנדסת תעשייה וניהול

הנדסת תעשייה וניהול הוא מקצוע העוסק בניתוח, עיצוב, ושיפור תהליכים עסקיים בעזרת שימוש מתקדם בהון אנושי, מיטב הטכנולוגיה, והשיטות הטובות ביותר לניהול. הלימודים במגמה שמים דגש על מיומנות חשיבה גבוהות משולבות עם ידע עדכני לפתרון בעיות וקבלת החלטות. המגמה הינה עם אוריינטציה כלכלית וניהול ומכוונת עצמה להר הכסף שכל הלומד במסגרת המגמה יוכל להבין את כל התהליכים הכלכליים שקורים במ"י.

• מגמת הנדסת תוכנה

ולמה כדאי ללמוד "מחשבים" ? ובכן , אנו לא לומדים "מחשבים " , אנו לומדים לחשוב, לנתח ולתכנן בצורה לוגית פתרונות לבעיות , ומנצלים את המחשב כדי ליישם ולבדוק את הרעיונות שהעלנו, לאסוף מידע ולהציגו בצורה מובנת . המחשב הוא הכלי – ולא המטרה.

• הנדסת אלקט' ומחשבים- מסלול שוחרות

מסלול השוחרות הינו מסלול לימודים ייחודי הקיים בבית הספר "הרב תחומי" עמל ב' בעיר פ"ת. בשיתוף עם חיל האוויר – 'המכללות הטכנולוגיות' המסלול משלב לימודי טכנולוגיה מתקדמת עם לימודים עיוניים

מסלולי בית הספר

• מגמת חינוך גופני

מגמת החינוך הגופני הינה מגמה חדשה. הלימודים במגמה מעשירים את הידע בתחום הפעילות הגופנית וניהול אורח חיים בריא

• דיפלומטיה ויחסים בינלאומיים

מגמת דיפלומטיה ויחסים בינלאומיים היא מגמה חדשה ויוקרתית בבית ספרנו שמטרתה להכין את התלמידים להשתלבות בעולם של המאה העשרים ואחת.