פרוייקט FIRST

• מתכוננים לשנת 2018

משפחת הג'וקר מתרחבת❤ תודה רבה לדיקו ישראל, היבואנית של בוש בישראל והספונסרים החדשים שלנו, אשר תרמו כלים וציוד לקראת העונה תודה על התרומה והת מיכה בקבוצה ובפרויקט FIRST Israel

. בית ספרינו הרב תחומי ב' לוקח חלק גם השנה בפרויקט    FIRST

בפרויקט זה משתתפים תלמידים ותלמידות המגיעים מכל שכבות בית

ספרינו-מכיתה י' ועד י"ב הלומדים במגמות השונות בבית הספר.

פרויקט FIRST הוא ארגון ללא מטרות רווח שהוקם בשנת 1989 על ידי היזם דין קיימן מתוך מטרה להענ
יק השראה, לפתח את המוטיבציה והסקרנות ולעודד צעירים לעולם של ערכים, הנדסה, מדע וטכנולוגיה.

בתחרות הרובוטיקה זוכות הקבוצות להערכה רבה, שיפור הביטחון העצמי, יצירת קשרים חדשים ובחלק מהמקרים אף עוזרת לגלות מסלול קריירה עתידי.

בית ספרינו פועל כחלק מפרוייקט זה משנת 2012, בשם

השנה הקבוצה מורכבת מ35 תלמידים ותלמידות הפועלים יחד ולוקחים חלק בפרויקט.

לכל קבוצה יש שישה וחצי שבועות לבנות רובוט אשר יענה על המשימות והמטלות של אותה שנה ויבצע את הפעולות שהוסכמו מראש ע"פ ההנחיות וע"פ שיקול דעת הקבוצה.

הקבוצה מתחלקת למספר תחומים: תוכנה, חשמל, מכניקה ויח"צ. כל תחום עובד על חלק אחר וביחד יוצר את הקבוצה.

בהצלחה במהלך העונה!

Go Jokerr!!!!