חינוך חברתי

חודש בטיחות בדרכים - עמל ב'

בנובמבר אנו מציינים בבית ספרנו את חודש בטיחות בדרכים.
כלל השכבות משתתפות בפעילויות מגוונות:
שכבת י' – פרויקט שכבתי בחינוך תעבורתי, תערוכת שלטים וכרזות המוצגת ברחבי ביה"ס – הכרזות הוכנו ע"י תלמידי שכבת י' במסגרת הפרויקט. התלמידים בחרו נושאים המעניינים אותם והעבירו מסרים חשובים בדרכים יצירתיות ומגוונות.
שכבת י"א – סימלטור – רכב מתהפך. בתאריך 4.11.19, תתקיים סימולטור לתלמידי השכבה, שתפקידו להמחיש לתלמידים את חשיבות חגורות הבטיחות, בכל נסיעה ובכל מושב.
שכבת י"ב – סימולציית משקפי אלכוהול, בתאריך 4.11.19 תתקיים פעילות בנושא שתיית אלכוהול, התלמידים יבינו את הירידה ביכולות הפיזיות והמוטוריות עקב שתיית אלכוהול.

ספסל נתינה

היום במהלך חשיפת תלמידי י' לתחומי הפעילות במסגרת התפתחות אישית ומחוייבות חברתית, הוצג מיזם "ספסל נתינה" שעומד להיפתח בבית הספר.

ספסל נתינה - אפשרות לתת את מה שאני לא צריך ואולי למשהו אחר יהיה שימושי....

על תפעול הספסל לאורך כל השנה, אחראית קבוצה מתלמידי כיתות י'.

כולכם מוזמנים לתת ולקחת מתוך תרבות של נתינה בכבוד ומיחזור.

הנתינה והלקיחה לכל עלות. מחוייבותכם היחידה לשמור על סדר וכבוד לחפצים המוצעים.

כל מי שרוצה למסור דברים בהם הוא לא עושה שימוש מוזמן לאחראים על ספסל הנתינה או אלי (נורית דקלו).

ספסל הנתינה ממוקם בחצר בית הספר, צמוד לביתני B01-B03.