חינוך חברתי

יום השואה הבין- לאומי.
תלמידי בית הספר צפו בהצגה "הכלב היהודי", המבוסס על ספרו של אשר קרביץ.
ההצגה מתארת את השואה מנקודת מבטו של כלב, החל מימי היותו גור חביב אצל משפחה יהודית, דרך עליית הנאצים, הגזירות הראשונות, מסירתו לאימוץ, תפיסתו, איחודו עם בעליו הראשונים ועד לעלייה לארץ ישראל.
הצגה מרתקת, מעוררת השראה, אשר השאירה חותם על התלמידים והמורים כאחד

הצגה שוקו וניל

סטראוטיפים, גזענות וחוסר סובלנות הם חלק מהתופעות אותם אנו מנסים למגר, היום צפו תלמידי בית הספר בהצגה " שוקו וניל" מבית התאטרון העברי , סיפורה של אביבה בחורה ישראלית ממוצע אתיופי לומדת באוניברסיטת תל אביב המנסה לשכור דירה ברמת אביב. האם יקבלו את הדיירת החדשה? קומדיה ישראלית מרגשת הנוגעת בבעיות בחברה הישראלית עימה אנו מתמודדים.

הכנה למבחני מיון

שכבת י"א עברה היום הכנה למבחני המיון בלשכת הגיוס לקראת יציאתם לצו אחוד והשירות בצה"ל…בהצלחה לתלמידינו.

חודש בטיחות בדרכים - עמל ב'

בנובמבר אנו מציינים בבית ספרנו את חודש בטיחות בדרכים.
כלל השכבות משתתפות בפעילויות מגוונות:
שכבת י' – פרויקט שכבתי בחינוך תעבורתי, תערוכת שלטים וכרזות המוצגת ברחבי ביה"ס – הכרזות הוכנו ע"י תלמידי שכבת י' במסגרת הפרויקט. התלמידים בחרו נושאים המעניינים אותם והעבירו מסרים חשובים בדרכים יצירתיות ומגוונות.
שכבת י"א – סימלטור – רכב מתהפך. בתאריך 4.11.19, תתקיים סימולטור לתלמידי השכבה, שתפקידו להמחיש לתלמידים את חשיבות חגורות הבטיחות, בכל נסיעה ובכל מושב.
שכבת י"ב – סימולציית משקפי אלכוהול, בתאריך 4.11.19 תתקיים פעילות בנושא שתיית אלכוהול, התלמידים יבינו את הירידה ביכולות הפיזיות והמוטוריות עקב שתיית אלכוהול.

ספסל נתינה

היום במהלך חשיפת תלמידי י' לתחומי הפעילות במסגרת התפתחות אישית ומחוייבות חברתית, הוצג מיזם "ספסל נתינה" שעומד להיפתח בבית הספר.

ספסל נתינה - אפשרות לתת את מה שאני לא צריך ואולי למשהו אחר יהיה שימושי....

על תפעול הספסל לאורך כל השנה, אחראית קבוצה מתלמידי כיתות י'.

כולכם מוזמנים לתת ולקחת מתוך תרבות של נתינה בכבוד ומיחזור.

הנתינה והלקיחה לכל עלות. מחוייבותכם היחידה לשמור על סדר וכבוד לחפצים המוצעים.

כל מי שרוצה למסור דברים בהם הוא לא עושה שימוש מוזמן לאחראים על ספסל הנתינה או אלי (נורית דקלו).

ספסל הנתינה ממוקם בחצר בית הספר, צמוד לביתני B01-B03.